Bij Focarinibikes, toegankelijk vanaf https://www.focarinibikes.com, is een van onze belangrijkste prioriteiten de privacy van onze bezoekers. Dit document met het privacybeleid specificeert de soorten informatie die worden verzameld en vastgelegd door Focarinibikes en hoe we deze gebruiken.

Als u nog vragen heeft of meer informatie wenst over ons privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via deze pagina.

Dit privacybeleid is alleen van toepassing op onze online activiteiten en is geldig voor bezoekers van onze website met betrekking tot de informatie die zij hebben gedeeld en/of verzameld in Focarinibikes. Dit beleid is niet van toepassing op informatie die offline of via andere kanalen dan deze website wordt verzameld.

 

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met ons privacybeleid en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

 

Informatie die we verzamelen en hoe we deze gebruiken

De persoonlijke informatie die u wordt gevraagd te verstrekken, en de redenen waarom u wordt gevraagd om deze te verstrekken, zullen u duidelijk worden gemaakt op het moment dat we u vragen om uw persoonlijke informatie te verstrekken.

Wanneer u ons bijvoorbeeld een aanvraag stuurt via het contactformulier op de contactpagina, gebruiken wij uw naam en e-mailadres om uw aanvraag te verwerken. Wij verkopen, leasen of delen uw gegevens niet met andere partijen.

Als u rechtstreeks contact met ons opneemt, kunnen we aanvullende informatie over u ontvangen, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, de inhoud van het bericht en/of de bijlagen die u ons stuurt, en alle andere informatie die u mogelijk verstrekt.

Wanneer u zich registreert voor een account, kunnen we om uw contactgegevens vragen, waaronder items zoals naam, bedrijfsnaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Als u zich abonneert op onze nieuwsbrief, gebruiken we de contactgegevens die u ons verstrekt alleen om u relevante, sporadische e-mails over onze producten te sturen. Zoals gebruikelijk verkopen, leasen of delen wij uw gegevens niet met andere partijen.

We verzamelen ook geanonimiseerde informatie over uw bezoek, zodat we anonieme statistieken over het gebruik van de website kunnen maken via Google Analytics. Deze geaggregeerde statistieken stellen ons in staat om de prestaties van de website te monitoren.

 

Logboekbestanden

Focarinibikes volgt een standaardprocedure voor het gebruik van logbestanden. Deze bestanden registreren bezoekers wanneer ze websites bezoeken. Alle hostingbedrijven doen dit en maken deel uit van de analyses van hostingdiensten. De informatie die door logbestanden wordt verzameld, omvat internetprotocoladressen (IP-adressen), browsertype, internetprovider (ISP), datum- en tijdstempel, verwijzings-/exitpagina's. Deze zijn niet gekoppeld aan informatie die persoonlijk identificeerbaar is. Het doel van de informatie is het analyseren van de prestaties van de website en technische problemen.

 

Cookies en webbakens

Net als elke andere website maakt Focarinibikes gebruik van 'cookies'. Deze cookies worden gebruikt om informatie op te slaan, waaronder de voorkeuren van bezoekers en de pagina's op de website die de bezoeker heeft bezocht of bezocht. De informatie wordt gebruikt om de gebruikerservaring te optimaliseren door de inhoud van onze webpagina aan te passen op basis van het browsertype en/of andere informatie van de bezoeker.

 

Privacybeleid van derden

U kunt ervoor kiezen om cookies uit te schakelen via uw individuele browseropties. Voor meer gedetailleerde informatie over het beheer van cookies met specifieke webbrowsers, kunt u deze vinden op de respectievelijke websites van de browsers.

 

CCPA-privacyrechten (verkoop mijn persoonlijke gegevens niet)

Op grond van de CCPA hebben Californische consumenten onder meer het recht om:

Verzoek een bedrijf dat persoonsgegevens van een consument verzamelt, om de categorieën en specifieke persoonsgegevens die een bedrijf over consumenten heeft verzameld, openbaar te maken.

Verzoek een bedrijf om alle persoonlijke gegevens over de consument die een bedrijf heeft verzameld te verwijderen.

Verzoek een bedrijf dat de persoonsgegevens van een consument verkoopt, niet om de persoonsgegevens van de consument te verkopen.

Als u een verzoek indient, hebben wij een maand de tijd om u te antwoorden. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op.

 

AVG-rechten inzake gegevensbescherming

We willen er zeker van zijn dat u volledig op de hoogte bent van al uw rechten op het gebied van gegevensbescherming. Elke gebruiker heeft recht op het volgende:

Het recht op inzage – U heeft het recht om kopieën van uw persoonsgegevens op te vragen. Voor deze service kunnen wij u een kleine vergoeding in rekening brengen.

Het recht op rectificatie – U hebt het recht om ons te verzoeken alle informatie te corrigeren waarvan u denkt dat deze onjuist is. U hebt ook het recht om ons te verzoeken de informatie aan te vullen waarvan u denkt dat deze onvolledig is.

Het recht op verwijdering – U heeft het recht om ons te verzoeken uw persoonsgegevens te wissen, onder bepaalde voorwaarden.

Het recht op beperking van de verwerking – U heeft het recht om ons te verzoeken de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken, onder bepaalde voorwaarden.

Het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking – U heeft het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens, onder bepaalde voorwaarden.

Het recht op overdraagbaarheid van gegevens – U hebt het recht om ons te verzoeken de gegevens die we hebben verzameld over te dragen aan een andere organisatie, of rechtstreeks aan u, onder bepaalde voorwaarden.

Als u een verzoek indient, hebben wij een maand de tijd om u te antwoorden. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op.

 

Informatie voor kinderen

Een ander deel van onze prioriteit is het toevoegen van bescherming voor kinderen tijdens het gebruik van internet. We moedigen ouders en voogden aan om hun online activiteiten te observeren, eraan deel te nemen en/of te controleren en te begeleiden.

Focarinibikes verzamelt niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van kinderen jonger dan 13 jaar. Als u denkt dat uw kind dit soort informatie op onze website heeft verstrekt, raden we u ten zeerste aan om onmiddellijk contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om dergelijke informatie onmiddellijk uit onze administratie te verwijderen.

 

Ingesloten inhoud van andere websites

Artikelen en pagina's op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijv. video's, afbeeldingen, artikelen, enz.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op exact dezelfde manier alsof de bezoeker de andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, cookies gebruiken, aanvullende tracking van derden insluiten en uw interactie met die ingesloten inhoud volgen, inclusief het volgen van uw interactie met de ingesloten inhoud als u een account hebt en bent ingelogd op die website.

 

ipinfo.io

We gebruiken ipinfo.io om te bepalen vanuit welk land bezoekers onze site bezoeken. Deze informatie helpt bij het leveren van een meer op maat gemaakte en verbeterde gebruikerservaring. Het is belangrijk op te merken dat er geen persoonlijk identificeerbare gegevens worden geregistreerd en dat alle gegevens anoniem blijven. Het enige doel van dit gebruik is om de functionaliteit en relevantie van de inhoud van onze website te verbeteren op basis van de geografische locatie van onze gebruikers.